Kosten bouwkundige keuring


Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw
  1. van     0      tot   700 M³  –   € 275
  2. van   701    tot   900 M³  –   € 349
  3. van   901    tot 1100 M³   –  € 449
  4. van 1101    tot 1300 M³   –  € 499
  5. van  1301   tot 1500 M³   –  € 549
  6. van  1501   tot 1700 M³   –  € 599

Snel Service


Ik begrijp heel goed dat u snel wilt weten wat er aan het huis mankeert en vooral wat u dat allemaal gaat kosten.

Vaak heeft u al een bod gedaan en moet u snel beslissen. Fred biedt u een snel service want direct na de keuring heb ik tijd voor u om de keuring inhoudelijk te bespreken. In heldere taal leg ik u uit wat er aan het huis mankeert. Zelfs als u niet bouwkundig bent begrijpt u het. Tijdens het gesprek geef ik u ook onderhandel tips want als er veel kostbare bouwkundige gebreken gevonden worden is het verstandig om opnieuw te onderhandelen over de vraagprijs.

Door ons gesprek hoeft u niet meer te wachten op het rapport waardoor u snel een aankoop beslissing kunt nemen. Het bouwkundig rapport heeft u alleen nog nodig voor de hypotheek verstrekker.

AFTER SALES


Ook na de bouwkundige keuring sta ik klaar voor u om al uw bouwkundige vragen te beantwoorden of u van goede adviezen te voorzien.

Deze service bieden u maar weinig collega’s want de meeste grote bedrijven leveren hun rapport op en daar houdt de service op. Mocht u het huis gekocht hebben en tijdens de verbouwing vragen hebben twijfel dan niet om mij weer te bellen want ook dan help ik graag. Mijn vroegere ervaring als aannemer komt u ten goede.

 

Verbouwingskosten


Fred Tokkie is een verbouwingskosten expert met meer dan 25 jaar ervaring.
Tijdens de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over de kosten van de verbouwing die u eventueel wilt gaan uitvoeren. Omdat ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam heb gewerkt kan ik u redelijk nauwkeurig aangeven wat het u gaat kosten om het huis te verbouwen zoals u dat wilt.

Voordat u koopt heeft u 2 belangrijke gegevens nodig om een goede aankoopbeslissing te nemen.

1. Wat kost het mij om de geconstateerde bouwkundige gebreken op te lossen ?

2. Wat kost de verbouwing die ik wil gaan uitvoeren ?

U bent er mee gebaat om goed onderbouwde opsomming van de verbouwingskosten te krijgen. Per email stuur ik u een overzicht van de verbouwingskosten.

In het bouwkundig rapport staat een overzicht van de kosten voor het oplossen van de bouwkundige gebreken.